Дівчата, книжки для вас!


Міжнародний день дівчаток – свято ще дуже молоде і відзначається з 2012 року. Метою цього дня є привернення уваги світової громадськості до соціальних проблем і нерівності, з якими зіштовхуються дівчатка в усьому світі, пов'язаних безпосередньо з їхньою приналежністю до жіночої статі.
Всі дівчатка люблять красиві історії. Тому з нагоди Міжнародного дня дівчаток, ми підготували для наших юних читачок книжкову добірку про дівчат та для дівчат: "Між нами дівчатами..." На виставці представлені енциклопедичні та інші видання, що допоможуть дівчатам порозумітися з батьками, не розсваритися з друзями, знайомитися з новими людьми, бути активними в соцмережах та встигати вчитися в школі. 
А ще працівники бібліотеки запропонували своїм юним читачкам чималу добірку художніх книг про дівчат, романів і повістей українських і зарубіжних письменників, що неодмінно сподобаються дівчаткам, адже в них йдеться про найголовніше – родину, дружбу і кохання. Ці книги розповідають про важливе, змушують мріяти, думати та навіть сміятися! 








Коментарі