Веселкові барви дитинства


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли здоровими і щасливими.

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства: зітканий із тепла батьківської домівки, яскравих кольорів веселки, доброти, сміху і щирої радості.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей працівники бібліотеки організували та провели свято «Мир в Україні – радість дитині!». Для наших маленьких гостей ми підготували та провели цікаві конкурси та розваги. Діти взяли участь у майстер – класі «Метелик миру», намалювали на асфальті малюнки про щасливе дитинство під мирним небом, отримали гарний настрій та солодкі подарунки.














Коментарі