Вільні творять майбутнє!

 

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня, розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.
В цей день відбулися перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.
Відстоювання гідності та свободи коштувало багатьох життів українських патріотів: 106 людей були вбиті і понад 2 тис. поранені.
Саме тоді Революція гідності докорінно змінила бачення українців, розуміння вибору. І суспільство чітко показало, що прагне європейського шляху.
Століттями українська нація доводила, що ніхто не позбавить нас цих якостей. Цю істину підтвердили й доленосні для незалежної України революції та війна з російським загарбником.
 
Тож сьогодні ми презентували для наших користувачів тематичну виставку «Вільні творять майбутнє». Запрошуємо всіх бажаючих переглянути представлену літературу.






Коментарі