Казка про Святого Миколая


Скільки ж приємних хвилювань приносить очікування на чудове свято - День Святого Миколая! Це свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають всі діти. Ось і сьогодні з самого ранку, розгортаючи подарунки вони дякували святому за щедрість.


Разом з працівниками бібліотеки учні 4-Б класу ЗОШ № 20 підготували для святого справжнісіньке театралізоване свято, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті.Вони співали, танцювали, розказували вірші, розігрували сценки.

На зустріч до діток, від імені святого Миколая, завітали добрі друзі бібліотеки, меценати і спонсори - депутат Вінницької міської ради Алла Володимирівна Власюк і депутат Вінницької обласної ради Дмитро Андрійович Чаленко. Вони привезли для діток слова вітання а також солодкі подарунки. Всі діти та їх батьки, що були присутні на святі, дякували депутатам за привітання та дарунки. На завершення свята - фото з улюбленим святим, справжня фотосесія.






На зустріч до діток, від імені святого Миколая, завітали добрі друзі бібліотеки, меценати і спонсори - депутат Вінницької міської ради Алла Володимирівна Власюк і депутат Вінницької обласної ради Дмитро Андрійович Чаленко.


На завершення свята - фото з улюбленим святим, справжня фотосесія

Коментарі