Дивовижний світ тварин


Щорічно 4 жовтня в усьому світі відзначається важливе екологічне свято - День захисту тварин. В Україні Всесвітній день захисту тварин святкується, починаючи із 2000 року.
В сучасному світі людина все далі відходить від природи. Спілкування з нею поступово заміщується соціальними мережами, комп’ютерними іграми, віртуальним світом. Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами живуть вірні друзі – тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові.
З цієї нагоди бібліотекарі підготували презентацію книжково-ілюстративної виставки «Дивовижний світ тварин», яка знайомить маленьких читачів з тваринами України та інших країн світу, з домашніми улюбленцями та догляд за ними, вчить як піклуватися про них та оберігати.
Для найменших читачів підготували цікавинки "Розумні та кумедні тваринки", вікторину "Казкові чотирилапі" та гру "Знайди слід тварини". І як завжди - багато-багато цікавих книг про братів наших менших і ще встигли зробити чудові розмальовки.
Тваринний світ планети надзвичайно багатий, різноманітний. Тому всі, хто завітав цього дня до бібліотеки дізналися багато цікавого та пізнавального!













Коментарі