Разом до перемоги

 

Волонтерська діяльність під час повномасштабної війни в Україні набула різноманітних форм і по-різному сприяла національному опору російським окупантам. Зокрема, багато волонтерів приєдналися до допомоги українським військовим, надаючи важливу підтримку у вигляді зброї, спеціального спорядження, транспорту, засобів зв’язку, навчання, продуктів харчування.

Працівники бібліотеки – філії №16 ЗК ВМЦБС, разом з нашими користувачами, теж долучилися до доброї справи і організували збір коштів для допомоги волонтерській організації «Бджоли Поділля».

Ця команда розпочинала з того, що плела маскувальні сітки, а дійшла до серійного виробництва сухих харчів для підтримки здоров’я та імунітету наших бійців на передовій.

Ці невтомні господині щодня готують понад три десятки натуральних супів та борщів швидкого приготування, бограч та козацькі сандвічі для наших захисників. Збираються господині на кухні у вінничанки Лариси Мороз. Одні натирають сирі та варені овочі для сушарок. Інші — фасують страви. Пакують за допомогою вакууматора.

 За невтомну працю Лариса Мороз навіть отримала відзнаку від Міністерства оборони України, проте найкращим результатом свого внеску в підтримку військових, каже, стане бажана Перемога.






 

 

 

 

Коментарі