Чистота в мікрорайоні починається з мене


Ми часто чуємо слово “екологія”. Воно пов’язане в нашій свідомості з охороною довкілля, з тими негативними явищами, які дуже часто оточують нас у повсякденні – з Чорнобильською катастрофою, з забрудненням навколишнього середовища промисловими відходами, з викидами у річки, озера, ставки не тільки промислових, але й побутових відходів, і просто з тим сміттям, яке ми бачимо на наших вулицях. Але ж це не стороння сила забруднює все навколо нас: це роблять люди, які живуть поряд з нами, а іноді й ми самі.
Тому дуже важливо, щоб з самого дитинства всі знали і розуміли важливість теми охорони природи, бережного ставлення до навколишнього середовища.
Отже, сьогодні, разом з учнями 4 - Г класу КЗ "Вінницький ліцей №20" ми провели цікаву і змістовну бесіду про охорону навколишнього середовища, важливість бережно та економно відноситись до природніх ресурсів, а також надзвичайну важливість сортування сміття.
Діти уважно слухали розповідь про те, що вони можуть зробити для збереження природи, дивувалися термінам розкладу різних видів відходів, вчилися сортувати сміття, розгадували ребуси та загадки, розповіли вірші про природу, взяли участь в екологічній вікторині та весело провели екологічну фізкультхвилинку.























Коментарі