Великий казкар данського королівства


2 квітня, в день народження видатного данського письменника - казкаря Ганса Крістіана Андерсена, весь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги. Головна ідея цього свята – привернути увагу до книг і підвищити інтерес до читання. В історії літератури мало знайдеться письменників, які би заслуговували на звання: «Великий казкар», «Добрий чарівник», «Король казок». Казки Г. К. Андерсена перекладені більш ніж 150 мовами світу, вони стали основою для численних екранізацій, мультфільмів.

В рамках святкування Міжнародного дня дитячої книги для наших користувачів ми підготували казковий калейдоскоп «Все, як у казці». Маленькі читачі здійснили захоплюючу мандрівку по казках Г. К. Андерсена, дізналися багато цікавих фактів з життя та творчості неперевершеного письменника, а ще про те, що саме в день його народження відбувається і урочиста церемонія нагородження найкращих дитячих письменників та художників премією, яка носить його ім’я.
 
Завітайте до нашої книгозбірні і ви потрапите до країни мудрих книг, помандруєте книжковими лабіринтами, а ми допоможемо вам відчути радість спілкування з друкованим Словом.





Коментарі