Творчість крізь призму душі та серця

3 листопада 1962 року в Донецьку народилася Роздобудько Ірен Віталіївна – українська журналістка, письменниця, поетеса, сценаристка.

Її називають однією з найуспішніших українських письменниць, вона – неодноразова переможниця літературного конкурсу «Коронація слова». Письменниця у своїй творчості ніколи не обмежувалася якимись одним жанром, вона також сміливо експерементує із стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру.

Ірен Роздобудько просто займається улюбленою справою, і можливо, саме у цьому нестримному бажанні і закладена формула її успіху. А ще – у таланті і великій працелюбності. У творчому доробку Ірен кілька десятків дуже різних книжок, серед яких легкі детективи, любовні, психологічні, сатиричні романи та навіть дитячі книжки.

Сьогодні, до ювілею письменниці, ми підготували та презентували книжкову виставку «Творчість крізь призму душі та серця». Тож всі користувачі нашої бібліотеки можуть познайомитися з творами Ірен Роздобудько, та відкрити для себе новинки сучасної художньої літератури.









Коментарі