Кличе школа, кличе клас: ви приходьте всі до нас!


Для учнів, учителів та батьків свято 1 вересня завжди хвилююче та грандіозне. Хтось вперше почує шкільний дзвінок, хтось стане випускником своєї школи, а на когось чекають нові відкриття у старшому класі 1 вересня 2022 року у школах розпочнеться навчальний рік. 
Цього дня у дворах шкіл проводяться святкові лінійки, які збирають разом усіх учнів та вчителів. Зазвичай це радісна та хвилююча зустріч однокласників — діти обмінюються новинами та літніми враженнями, а також дивуються, як змінилися та виросли за час канікул шкільні друзі.
 Сьогодні заведено дзвонити у дзвіночок, який символізує дзвінок на перший шкільний урок. За традицією учень випускного класу садить собі на плече першокласницю з дзвіночком у руках, після чого вони йдуть по колу, а дівчинка дзвонить у дзвіночок, запрошуючи всіх на перший урок.
 Раніше школярі зустрічали День знань на святковій лінійці разом зі своїми батьками та вчителями. Проте цього року через російську агресію маленькі українці залишаться без свята. Але всі ми віримо в те, що незабаром ми будемо святкувати нашу Перемогу і наші діти будуть зростати під мирним небом в вільній, незалежній країні.
Тож з нагоди свята ми підготували виставку - привітання "Кличе школа, кличе клас: ви приходьте всі до нас!"






Коментарі